امنیت در تمامی ابعاد آن، بهعنوان یکی از اساسیترین و ضروریترین نیاز انسانها مورد توجه دین مبین اسلام قرار دارد. یکی از ابعاد امنیت، امنیت اقتصادی است. توسعه و پیشرفت اقتصادی و عمران و آبادانی سرزمین، نیازمند ایجاد و ارتقاء امنیت اقتصادی است. امنیت اقتصادی، حاصل شناخت عوامل و موانع، تهدیدها، روش تحصیل و راهکارها و آثار آن است. حکومتِ هر چند کوتاه امیرمؤمنان× و تأکید ایشان بر ایجاد فضای اقتصادی سالم و به تعبیر امروزی امنیت اقتصادی، میتواند الگویی کامل و نیکو از ایجاد و ثبات امنیت اقتصادی را به تصویر کشاند. مقاله حاضر در صدد بررسی و بیان نقش و جایگاه امنیت اقتصادی و عوامل و موانع امنیت اقتصادی از دیدگاه امیرمؤمنان× و روشهای تحصیل و راهکارها مورد استفاده ایشان در ایجاد و ارتقاء امنیت اقتصادی است.
خسروی, رضا, & لکزایی, نجف. (1395). امنیت اقتصادی از دیدگاه امام علی با تأکید بر عهدنامه مالک اشتر. فصلنامه علمی پژوهشی پژوهشهای نهج البلاغه, 15(3), 107-133.
MLA
رضا خسروی; نجف لکزایی. "امنیت اقتصادی از دیدگاه امام علی با تأکید بر عهدنامه مالک اشتر". فصلنامه علمی پژوهشی پژوهشهای نهج البلاغه, 15, 3, 1395, 107-133.
HARVARD
خسروی, رضا, لکزایی, نجف. (1395). 'امنیت اقتصادی از دیدگاه امام علی با تأکید بر عهدنامه مالک اشتر', فصلنامه علمی پژوهشی پژوهشهای نهج البلاغه, 15(3), pp. 107-133.
VANCOUVER
خسروی, رضا, لکزایی, نجف. امنیت اقتصادی از دیدگاه امام علی با تأکید بر عهدنامه مالک اشتر. فصلنامه علمی پژوهشی پژوهشهای نهج البلاغه, 1395; 15(3): 107-133.