3
دانشیار دانشنامه جهان اسلام. (بنیاد دائرةالمعارف اسلامی)
چکیده
سبک زندگی بهمعنای روش و شیوه خاص زندگی هر فرد و جامعهای است که مبانی و اصول معرفتی و اعتقادی خاص، نوع آن را مشخص کرده و سبک زندگی افراد را در جوامع از هم متمایز میکند. تفکر و تعقل از اصول مهم است که در تمام لایههای زندگی بهویژه سبک زندگی تأثیرگذار است. هدف از تحقیق حاضر بررسی رابطه اندیشهورزی و سبک زندگی اسلامی از منظر نهج البلاغه است تا بتوان بر اساس آن روش صحیح و صواب را در تمام امور زندگی انتخاب نمود و یا سبک زندگی را تغییر داد. روش تحقیق مورد استفاده در این مقاله تحلیلی و استنتاجی است که آموزههای امام علی× در نهج البلاغه را دستهبندی و تحلیل نموده است. در این پژوهش روش صحیح اندیشیدن، موانع اندیشهورزی، راههای تفکر و رابطه خردورزی با سبک زندگی در سطوح مختلف مانند تشخیص هدف کلی زندگی، سخن گفتن، رعایت آداب و ... بر اساس نهج البلاغه بررسی شده است.
جوانبخت, فاطمه, پهلوان, منصور, طارمی راد, حسن. (1397). نقش اندیشهورزی در سبک زندگی اسلامی از منظر نهجالبلاغه. فصلنامه علمی پژوهشی پژوهشهای نهج البلاغه, 17(1), 65-84.
MLA
فاطمه جوانبخت; منصور پهلوان; حسن طارمی راد. "نقش اندیشهورزی در سبک زندگی اسلامی از منظر نهجالبلاغه". فصلنامه علمی پژوهشی پژوهشهای نهج البلاغه, 17, 1, 1397, 65-84.
HARVARD
جوانبخت, فاطمه, پهلوان, منصور, طارمی راد, حسن. (1397). 'نقش اندیشهورزی در سبک زندگی اسلامی از منظر نهجالبلاغه', فصلنامه علمی پژوهشی پژوهشهای نهج البلاغه, 17(1), pp. 65-84.
VANCOUVER
جوانبخت, فاطمه, پهلوان, منصور, طارمی راد, حسن. نقش اندیشهورزی در سبک زندگی اسلامی از منظر نهجالبلاغه. فصلنامه علمی پژوهشی پژوهشهای نهج البلاغه, 1397; 17(1): 65-84.